Pagina initiala » Program-informatic-asociatii » Avantaje

Accesul la informație

– oricând și oriunde. Datorită faptului că deskis folosește tehnologia "Cloud" accesul la informație se poate face de pe orice dispozitiv (computer, tabletă, telefon mobil, etc). Nu ai nevoie decât de un dispozitiv cu care să te conectezi la internet. În plus accesul este facil, iar folosirea programului informatic deskis este foarte simplă. 

Suport tehnic specializat

deskis are în spate o echipă de 30 de specialiști în administrare de blocuri. În acest moment avem 21400 de apartamente în administrare în 316 asociații de proprietari. Orice întrebare despre administrarea blocurilor se află la un click distanță. 

Transparență

– toate informațiile legate de blocul dumneavoastră sunt accesibile oricând și de oriunde. Toți proprietarii au posibilitatea să-și deschidă un cont pe deskis unde pot vizualiza atât informații detaliate despre apartament, cât și toate facturile blocului și modul de calcul al întreținerii. Dacă sunteți proprietar în unul din blocurile administrate cu programul informatic deskis și aveți un cont pe www.deskis.ro, puteți plăti întreținerea online și puteți vizualiza oricând toate informațiile referitoare la apartamentul dumneavoastră (cât am de plată azi la întreținere, plăți și întrețineri din lunile anterioare, consumuri, liste de plată și anexe de cheltuieli, etc), la blocul dumneavoastră (facturile imobilului în format PDF, decizii ale AG, oferte pentru reparații, părerile vecinilor, etc), cât și la cartierul dumneavoastră (unde este cea mai apropiată farmacie deschisă 24h, etc). 

Încasarea cotelor de întreținere

de la proprietari se face direct în sistemul informatic și este total automatizată. Operatorul listează chitanțele pentru proprietari direct din sistem și acestea conțin informațiile detaliate despre încasare. Sumele încasate se înregistrează automat în toate registrele și rapoartele cerute de lege. 

Înregistrarea și plata facturilor

blocului se face automat. Nu este necesară introducerea manuală a informațiilor de pe facturi. Aceste facturi se importă automat în deskis și în plus se pot vizualiza în format PDF. Plata facturilor se face prin transfer bancar cu ajutorul unui fișier generat tot de sistem. Automatizarea înregistrării facturilor și efectuării plățiilor la furnizori rezultă în economisirea a 76% din timpul alocat acestei activități în comparație cu alte programe informatice de administrare bloc existente în acest moment pe piața. 

Bugete anuale

ale asociației de proprietari se generează automat de deskis folosind cheltuielile anului trecut și diferiți parametrii definiți de utilizator. 

Am încorporat în deskis un proces automatizat

pentru managementul restanțierilor din bloc ("Colectare restanțe"). Acest proces reduce, in medie, cu 42% valoarea restanțelor dintr-un bloc administrat pe deskis, comparat cu alte programe informatice de administrare imobile.

Verificarea și validarea listelor de întreținere

Listele de întreținere sunt verificate și aprobate online de președinte, cenzor, comitet, iar în urma validării corectitudinii acestor liste, proprietarii sunt informați automat că s-a emis factura de întreținere. 

Datorită importanței numerarului

în activitatea asociațiilor de proprietari, am construit în deskis un modul special pentru "Managementul numerarului" asociației de proprietari. Rezultatul acestui modul specializat sunt registre de casă și bancă 100% corecte. În același modul se realizează și analiza financiară a asociației de proprietari. 

Sus
Termeni si conditii | ANPC | Copyright © 2001-2016 Siteul-Meu.ro