Pagina initiala » Diverse » Despre-noi

Certificare ISO

Certificare ISO

Despre noi

Oferim servicii adresate proprietarilor de imobile și asociațiilor de proprietari.

Știm că aveți o mulțime de întrebări și probleme legate de blocul în care locuiți: ”de ce plătesc atât la întreținere?”, ”se face curățenie pe scară?”, ”se plătesc facturile blocului?”, ”cine ne ajută cu termoficarea , cu terasa care trebuie refăcută sau cu interfonul care tocmai s-a stricat?”, ”este corectă lista de plată la întreținere calculată de administrator?”, ”ne datorează bani foștii administratori și cum ii recuperăm?”, “cum să reducem cheltuielile de întreținere și reparații pentru bloc?”.

Ne dorim să vă ajutăm să reduceți la minim timpul pe care îl petreceți rezolvând sau gândindu-vă la aceste problemele și să vă propunem cele mai avantajoase soluții.

Vrem să realizăm toate acestea oferind servicii de administrare a asociațiilor de proprietari, servicii financiare conexe administrării (audit și consultanță) sau punând la dispoziția altor administratori programul nostru informatic.

Avantajele colaborării cu noi sunt:

  • Integrarea sistemelor de administrare într-o platformă online (deskis), accesibilă tuturor părților interesate (proprietari, președinte și comitet asociație, cenzor, administrator, casier, etc. Aceasta asigură transparența și accesul în timp real la toate informațiile referitoare la imobil;
  • Personalul calificat, atât pentru administrare și eventualele lucrări necesare în imobilele administrate, cât și pentru activitatea de contabilitate, audit și consultanță;
  • Scrisorile de garanție bancară oferite clienților noștrii elimină complet riscurile asociațiilor de proprietari legate de numerarul încasat.

 

Clienții noștrii sunt cel mai important lucru pentru noi. Ne construim relațiile de afaceri prin deschidere și integritate, asigurându-ne că aceste relații durează ani, nu luni.

Termeni si conditii | ANPC | Copyright © 2001-2024